ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, January 29, 2014

Details : Doorgift Birthday Thaqif

assalammualaikum

ade dpt pertanyaan psl gift tu
 buku mewarna / coloring book  (personalized)
yang kitorg bagi ms birthday thaqif tu..
so meh kite citer sket ;)

rainbow cover coloring book + rainbow cover crayon

ok front page.. design ni dibuat oleh Ayah.. ktorg buat satu je ni.. 
mcm logo la untuk birthday ni.. design ni jugak y kami guna kat baju ;)
colorful kn? sbb tema pon rainbow..
klu pasan sumer pon design same .. tagging n sticker..
untuk buku ni kami guna kn kertas agak tebal untuk cover.. mcm buku beli tu..
print plk mmg kami print sumer page.. nk bagi nampak cantik ;)
kami buat 2 versi buku.. buku mewarna dan iQ test..

untuk buku mewarna.. cover dia kaler light pepel..
kat dalam plk.. org masukkan gambar cecampur..
ada gambar katun ada buah ada binatang benda kenderaan dan pakaian
kiranya sesuai ngan budak kecik la.. nak introduce kat dia.. (lupa nk snap pic)
ktorg letak 20pages gambar untuk diwarnakan ;)
each page plk ltak 2 benda beserta nama dia skali..
ade versi English ada versi Bahasa Melayu
belakang skali kami tak biarkan kosong.. ktorg letak kalendar.. 
januari kan? so sesuai la ltak kalendar.. klu korg nk letak sifir pon bole..

untuk iQ test pulak..
cover ngn kertas keras jugak tp kaler cream, design yang sama..
dalam tu org masukkan wordsearch..
campur wordsearch budak dan wordsearch org dewasa..
dan ada jugak org masukkan sudoku..
same macam buku mewarna tu.. ktorg ltak 20 pages n print sumer ;)

crayon tu
kami balutkan setiap batang crayon dengan sticker dgn design thaqif
jadi nampak la unik dan istimewa ecececeh hahaha
pastu masukkan dlm bekas n stapler dgn kertas nama thaqif juga

bekas kek dan sticker birthday thaqif

rainbow tag

bekas ni memula nk pakai plastik je..
tp sebab ada krim kek tu.. kmpem la xcomey klu boh dlm plastik..
cemuih kot.. comot kn? sat gi tselepet plk krim tu..
so blik kje tu bli bekas kek ni.. size mmg ngam je ngn kek.. lega~
pastu kami printkn sticker.. tepek atas dia.. menarikkn? 
yup sticker dgn design rainbow dan nama thaqif :)
sesuai kalau nk buat gift.. dan sesuai jugak ltak kat candy corner..

untuk info printer kami mmg printer untuk gambar..
print gmbr thaqif kat frame pon guna printer ni..
sebab kami guna untuk photobooth ;)
so? insyaALLAH kualiti color dia cantik ;)

anyone y berminat nak dapatkn personalized gift mcm ni..
boleh la contact thru emel :)
klu nk call/msg/whatsap pon bole 019-3801381 :)

2 comments:

Wawa Yusoff said...

Settle dah baca part by part pasal birthday budak bulat peha berketak ni!

Untung la mak kreatip!

amal salleh said...

hahaha masey2... tp xmane kreatip nyeee wawa oi..