ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Monday, January 27, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

assalammualaikum..

mai joget mai lompat bintang..
awat?? hahahha byk ok GA..
sumer pon aku pakat nk join..
support kengkawan blogger la!!

ni mau join 1st Giveaway Ctmah Rahim
~ tema: gambar aksi anak-anak korang dalam kereta ~
syarat sempoi je y dkenakan oleh ibu alisha ni y juge owner ctmahcorner 

haaa nk tau gmbo mn y jadik pilihan?


bila do konon beso.. mmg dia xmo pki seatbelt..
jd dia bole bpusing dgn jayanya..
dan akhirnya meloloskn diri utk g kat ummi -_-" 

harap2 dapatla kan salah satu adiah ni..



Giveaway ini bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 
(genap Alisha 1y 6m)

ok done!

4 comments:

CikNaa said...

haha..comel je dia keluar dr car seat! good luck dear..

amal salleh said...

hahaha mekaseeeeyyyyy ciknaa

ctmah said...

wah..betul2 keluar sempadan ni.hihi!
thanks dear. All the best yek

amal salleh said...

mekasey ctmah :)