ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, January 14, 2014

Hadiah dari Thaqif <<---- the giveaway :)

assalammualaikum..

ini adalah entri melekit
helo :) saya nk buat giveaway.. on behalf thaqif..
sebab? thaqif dah nk setahun wuwuwuwuw...
ok syarat simple je..


1. Folow blog saya.. (senang korg nk tau sy umum pemenang nnt)

2. Pilih gmbr korg n kids y korg rs plg best.. xkisah klu bukan ank pon.. ank buah pon bole.. ank jiran bole.. ank besfren bole (adiah utk kawan2 thaqif ye.. katepun adiah dari thaqif hehehe)

3. Buat entry kat blog + tepek pict thaqif y kat atas tu skali eh .. (title: saya nak hadiah dari thaqif) dan sertakan ayat sket.. xkisah la korg nk buat karangan ke berdialog ke.. nk pantun ke syair ke.. tp jgnla pnjg sgt.. hahaha (sy xrajin baca panjang2 hehehe) + details psl kids tu... (nama penuh+umur+jantina)

4. Jawab soklan mudah ni di hujung entry nnt.. bila birthday thaqif ? & kat hospital mana thaqif lahir ?

5. Pastu tag la sorang lagi kawan.. (saja soh ramai2 join hahaha) 

6. Jangan lupe tinggalkn link kat bawah ni eh..

ok?? simple kannn?
pemenang akan dipilih dr
 pict y plg menarik hati dengan ayat y bes ..
dan dipilih oleh ummi & ayah thaqif :)


tarikh start 11/12/13 dan tarikh tamat 14/1/14 ok?

meh join meh :)


38 comments:

Petak Bunga said...

insyallah.. ingat nk joint

amal salleh said...

joint2 :)

Wawa Yusoff said...

mahu...mahu...! uishhh. mmg kena bongkar album ni carik gambar yg boleh menang! kononnn.. hahahahaha

amal salleh said...

cepat2.. soh kael tlg skali bongkar hahaha

NoraKerel Aira said...

xdpt nak join. xde anak lg dear hehe. next time ek :)

amal salleh said...

bole juge join nora :)

Wawa Yusoff said...

ok! dah joinnnn! hehehehe :)

http://lebahmerahjambu.blogspot.com/2013/12/giveaway-saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

amal salleh said...

tq wawa :)

n0rraslida alias said...

Lid pn da join! hihi

http://aslidalias.blogspot.com/2013/12/saya-nak-hadiah-dari-thaqif-giveaway.html

amal salleh said...

tq lid :)

Mimy Hamid said...

ok akan join

amal salleh said...

tQ mimi :)

nurul husna said...

http://permatahusna.blogspot.com/2013/12/saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

amal salleh said...

tq husna :)

AyNz said...

Salam ummi Thaqif, saya dah joinn!! Ni link nye :)

http://aynz-aynz.blogspot.com/2013/12/giveaway-from-baby-thaqif-saya-nak.html

amal salleh said...

tQ aynz :)

aznor ibrahim said...

aqeel nak adiah dari thaqif..hehe

http://kesahceriterachenta.blogspot.com/2013/12/saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

Hafizah said...

hai thaqif! Aisy nak jugak tau....=)
http://fizmi.blogspot.com/2013/12/saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

amal salleh said...

tq aznoor n hafizah :)

malynd_anggun said...

hai thaqif, mikhail nak hadiah dari awak.. hehe..mama saya dah join GA awak tauu..

http://www.malyndanggun.com/2013/12/saya-nak-hadiah-dari-thaqif-giveaway.html

amal salleh said...

tQ si anggun hehehe

azinuj said...

assalamualaikum ummi thaqif..salam kenal..mama nak join GA jugak ye :)tq

http://azinuj.blogspot.com/2013/12/saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

amal salleh said...

salam kenal juga .. tQ :)

Petak Bunga said...

key dah joint..

kalu tak penuhi piwaian inform tahu..
nak menag ni..

he..he
http://petakbunga-diari.blogspot.com/2013/12/saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

amal salleh said...

akhirnye hehehe tQ :)

ctmah said...

As Salam... hi ummi thaqif
salam perkenalan.
kita dah join GA ni
http://imaginasictmah.blogspot.com/2013/12/giveaway-saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

thanks ummi =)

~Lieza~ said...

Assalamualaikum Ummi Thaqif... Lieza dh join yer GA nie.. Nie link Lieza..

http://littlelovelyleez.blogspot.com/2013/12/giveaway-saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

amal salleh said...

mekasey ctmah n lieza ;)

Mimy Hamid said...

sudah selamat join

http://nurmimy.blogspot.com/2014/01/giveaway-saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

amal salleh said...

yippeeeee~

~ NANA ~ said...

mcm best je...ada masa blh join :)

amal salleh said...

bole2 jom join nana~

: Capital N : said...

http://nadhdiya.blogspot.com/2014/01/giveaway-saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

dah join..

amal salleh said...

yeay! tQ :)

S.n.Fariza said...

amal..
sorry lmbt. dh join

http://ohmyfariza.blogspot.com/2014/01/giveaway-saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

amal salleh said...

its ok! :)

Kelip-Kelip Mata Biru said...

salam ummi thaqif...
mummy kikin da join GA nk hadiah dari Thaqif tau....:)
http://thelittlekelipkelip.blogspot.com/

amal salleh said...

ok mummy ;)