ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, April 19, 2011

blog & en.t

hehehe canne e?
bru2 ni kan menang bunga dr puan yanie kan?
en.t mcm suspicious plk..

"awk ni asyik blog je, sy tgk blog awk xpnah update pun" tkedu :p

"xdela..sy tgk2 blog org je" :p

pehtu, ni nk amek tiket dr nuffnang plk..

"awk bg jela ape y nk kena bg kat org tu, sy tlg amek"
sbb en.t rempit skrg g keje,
means org xbley a nk ikot if dia nk g pjbt nuffnang tu..


"errr nk ikot.."

nape org cuak??sbb en.t xtau psl blog ni :))
dia tau psl blog lm org je..hehehe


canne e?shud bgtau ke??

*nnt dia bahan x?
*segan
*sj nk gedik2
*tipu2 manje

.. cheQmOomOo ..

17 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tunang sy pon membebel je pasal blog sy skrg nie...
die sume bende nak bgtau...

cheQmOomOo said...

muahahaha tu la..
kang jd bahan kat dia..
tu y maleh nk bgtau..
xpe nnt tggu 200day b4 kawen nk bgtau..
ke 150?ke 100? :))

~ NANA ~ said...

hehe bagitau je...at least xde la dia terkejut nnti...hihhihi

cheQmOomOo said...

hahahaha malu *blushing* gler gedik :))

zimie said...

ooo en t taktau.bagitau jela.bukan sape2 pon.tunang sendiri ;)

cheQmOomOo said...

hehe tggu 200hr bley :D

elle's laaa~ said...

hehehe... kelako la u ni ... bagitahu je ehh .. kurang- kurang pon dia bahan sikit je.. mcm kite dulu bile bagitahu ade blog kawen, terus gelak beso pastu asik bahan jer.. :)

cheQmOomOo said...

kan???haa xmo centu la..malu :p

~eida's~ said...

malu tp mauuuuu...

| gad1s s0ypans | said...

x perlu kata apa2.......
hikhik....
c(:

cheQmOomOo said...

dila: hahahah xhadenye :p

gadis: hehehe nyanyi sket :))

hayati hashim said...

xpe.. nti dia akan nampak kesungguhan kita.. bahan bahan pun nak jadi dia punya jugak.. wat x tau jek ;P

cheQmOomOo said...

hayati: hurmm btol gk..nk bgtau la..tp nk tggu ms lpak same nnt :p

~nFy~ said...

gedik ;p

cheQmOomOo said...

:)) dengki :p

lovelyadibah said...

lor..padanla kan..kalo dba bgtau jer:)hehe

cheQmOomOo said...

hehehehe sedang mengumpul kekuatan :))