ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, April 6, 2011

bila tetibe rajin n kreatif

mode: DIY

hehehehe best plk wat felt ni..
skrg ni da brani nk wat sesuka hati..
n mlm ni mau kasi siap order..
hehehe kak an bkenan kamera cenni..


tp dia kate nk 'sony' sbb member dia pki sony..
huhuhu so mlm ni nk jahit nm org tu plk..
sukeee :D
pehtu try lg wat bunge..
tp pki serviette :))
cantik x?


seronok!!!
ok enough..

p.s: pict curik dr wedding by sher..hahaha impian en.t ni *lens*..cuma mcm xmampu jek nk bg :p


.. cheQmoOmOo ..

11 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh pandai jahit ek? hehe

cheQmOomOo said...

xde la pandai sgt..tgh mencube market :))

intan said...

cantik dear.. hehe. DIY la byk2 lagi..

cheQmOomOo said...

ngee insyALLAH, tgh pk larat ke nk wat doorgift hehehe tp stakat ni limit kat gift n order je..haha pdhal bru 2-3 org order :))

lovelyadibah said...

wah!!hebat2!!bagus:)suka!:)

cheQmOomOo said...

maceh2 :)

aNNor said...

cantik laa..kreatif sungguh.. ;)

cheQmOomOo said...

kembang sekejap :)) tQ annor :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

serviette tu ape eh? lens satu tu je dah beribu. fengsan mak noksss! ehehe.

cheQmOomOo said...

tisu patsegi y keras tu..
biasa kat weding ade..y dlm plastik ;)
tp y ni kt amek kat kantin hehehe

cheQmOomOo said...

lens?huhu tu la psl :))