ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 23, 2011

felt craft

perihal benda bru y aku minat..
hehehe ni la dia..felt craft..
brg aku bli kat GIFFY n SUS :D
wlupun bru jek aku minat benda ni..
tp da abeh dkat 100 da membeli..
gila kn???hahahaha
y first dlu kat entry..idea menarik hati..
ok ni y first ade fiber..
utk roomate..kat opis dia ltak..


diikuti my love..kaler itam..
pehtu wat butterfly tuk wani (bday)..
kat kunci dia :)


pehtu bday kak nana plak..
cupcake ni kat atas cpu dia skrg ni :)


last skali..ni..
sian en.t, dpt adiah lmbt..heheh
tp ni utk dia..nikon..
ade name ktorg kat blkg..
n dltakkan kat keta :D


p.s: cpt2 order hahahaha :))

.. cheQmOomOo ..

4 comments:

farahfatihah said...

benda ni kalau buat sendiri lagi best kan =) my hosemate ada byk gunting corak2 so mmg dia suka buat craft mcm ni huhuhu

cheQmOomOo said...

eh?wah..tp kena sabar la kot..
org pun xdela wat byk2..
tggu ade mood ;)

Reen Tart Nenas said...

sgt best!

cheQmOomOo said...

:D wat gk eh?