ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, January 5, 2011

psl blog.. *agk tertinggal kereta api*

hurmm as usual..bler ade ms+mood..
aku akn ber'blogwalking'..
so aku pun tgk le salah satu blog y aku follow..
iaitu blog 'cik epal'..comel la entry dia..

eh pastu terjengah plak kat entry dia psl someone ni..
si awek fahmi..a.k.a 'jejari runcing'...
ek hurmm ape kes la plak depa nk meluat kat dia ni..

aku setuju ngn cik epal, sk ati dia la..
blog dia..eleh rsnye rmi lg y gedik psl balak msg2..
agknye ade y thp over gler babas jek..
tp dsebabkn balak depa xfemes..
xde la org nk kutuk lelebey smpi wat kat fb tu..

gelabah pun ade gk la diorg ni..
ksian kat awek tu..citer psl bf sndri pun ade y nk kepochi..
sabo jela yek cik elia..normal a kot..
da femes rmi jek y dengki lelebey...

y pntg korg bahagia + jg relationship korg tu dgn baik :)
lain2 anasir y xpenting tu???abaikan jek..
bkn diorg pun y byr if korg nk kawen kn???
aja2 fighting!! chaiyokkkk!!!

tp aku ade la ckp kat akk opis ni..
memula dia pun same ngn aku n dila..
tapi tetiba lain plak ayat dia...
'tp sape soh beria2 sgt citer??'
teeettttttt adoi..mcm terkena gk je..tp..tp..
kan ke comel jek citer sket2 psl si kekasih hati..muahahaha..
*gedikmode* melanda..hahahahaxpela..y pntg kt hepi :) & xover kan kan kan???

.. cheQmOomoO ..

8 comments:

~nFy~ said...

hahahaha hak masing2~ ;p

cheQmOomOo said...

hahahah kan kan kan?

~nFy~ said...

betol2~ klu nyampah,tak yah ar bace! hangen plak kn..hihihi

cheQmOomOo said...

ckp psl dri sendri ke kak??? :))

~nFy~ said...

erk?? ;p

cheQmOomOo said...

hehehe

StrewberiManis =) said...

biasalah, kehidupan kan.
tak semua yg kita suka, org lain pon suke
yg penting kita happy & ape yg kita buat tu tak salah :)

cheQmOomOo said...

btol2 :) *angguk2*