ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, January 1, 2011

1.1.11

huhu pg td wlupun bgun lmbt..
sempat la dok
keletang keletung kat dapur..brunch..hehehe kuewteow goreng..suke2~
tp pict ni gugel hehe sbb kuewteow aku xde taugeh *xsuke2*
pehtu lpas dok melemaukn bdn..bahaya ropenye dok rumah jek..coz mmg xde aktiviti regangan selain berjalan ke dapur+bilik+toilet muahahaha nasib bek ptg g psr mlm ngn teha n kwn dia..which y aku da tsalah anggap..muahahaha *apehal gelak byk2??sewel??* aku ingt nk g y kat jln TAR..y aku bley shopping/survey brg aku..huhuhu sekali salah da..tp xpe..byk gk aku bli, eish3x gile tol aku ni..tp okla..xlbey 30 hengget rsnye..sbb include brg dapur *wink2~
dinner?menu y aku choose yong tau fu *nyum2*
tp smpi skrg xmkn lg..sibuk main tenet..eh perot mcm da nk vibrate ni..tp dok tercangok lg dpn tb..eh juga laptop hehehe *teha jom mkn!!*
.. cheQmOomoO ..

2 comments:

~nFy~ said...

hukhuk ingatkn ke jln tar,,tp ke setiawangsa..wakakkaka

cheQmOomOo said...

muahahaha :))
*len kali tnye bg terangggg*