ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, February 27, 2014

Friendly Hana

assalammualaikum

hola :)
mlm td.. kami ke burgerbyte .. lagi!
hahaha ok la aritu x tnjuk direction kan?
mai nk bgtau.. restoran burgerbyte ni dekat seksyen 15 bangi
korg bole carik tangki air.. haa kat situ.. 
belakang restoran tash matash...
dekat situ jugak ade nasi beriyani gam anje ..
burgerbyte ni btol2 kat corner..

mlm td ktorg g reramai ngn family akk sulung~
abg ipo belanje hahahaha mekasey paklong hahaha
mlm td menu y d order ~
naked bee n lamb .. patty with steamed vege ( brocoli , carrot , potato & cauliflower )
beef concarne .. ni sausage with fries~
carbonara n cajun with additional lam patty ~
air? try jumbo watermelon n apple ~ RM7 kira ok sbb mmg mcm jug hahaha
cincau n coffee w/milk ~

potion adalah besar.. sape y xkuat makan.. pleasee share..
xbek membazir ok ... mlm td pon sumer kategori bloated hahahaha
thaqif mkn biskut n steamed vege hahaha

ms ktorg tggu order.. ade 1 small family dtg nk mkn jgk..
mom dad n litlle gurl~ comlez~
memula xpasan.. gurl tu dok usha thaqif..dia panggil2 thaqif..
pastu dorg masuk n queue ~
tetiba mom tu datang kat belakang ... " hana... "
rupanya this cute little girl ni dtg  blik nk tgk thaqif.. hahahhaa
ksian a sbb dia mcm beria nk main ngn thaqif..
ummi pon decide trunkn thaqif nk let them play a..
skali nan hado .. thaqif ni cold person kot klu xknal...
dia mcm xnk pon kawan hana.. hana plk mcm excited sbb dekat thaqif..
she kiss n hug thaqif.. tp thaqif tolak hahahhaa
tp lm2 thaqif ok sket nk la borak n smile ngn hana kjap je teruja dia tu ..
pastu sibuk ngn pokok la dinding la.. bkas biskut bwh kusi la..
aiyooo si hana ni masih teruja .. tgk thaqif n kiss2 hahaha
smpi mom " hanaaaa.. awk gurl a.. mn bole kisss "
sbb hana kiss lips huhuh aiyooo anak..

hana ni sgt comel ok.. mmg cute~
tp thaqif mmg xde pon teruja nk berkawan hahaha
wat selambe dia.. hana ni ms nk blik pon nk g kat thaqif..
sblum tu pon ade budak meja seblah dia dok main ngn hana..
budak tu lg besar la da skola kot.. 
n hana gelak2 ngn budak tu.. comel je~

dear hana..
awak memang cute n sangat friendly..
harap awak akn trus friendly dan ada ramai kawan..
so nice of u sabar je kena tolak n tarik bju ngn thaqif :)

conversation dalam keta ms otw balik :
ayah " skali nnt jmp lg 25thun akn dtg nk kiss .. "
ummi " ah tu mmg nk kena penampo " hahahaha

ok ayah jokes ... ummi emo wakakakaka

comel kn kids.. bole wat cenggitu comel2..
nk berkawan wlupun xknal.. klu da besa dan da knal phone..
i'm sure xhadonyeeeee~
sbb tu harap thaqif nnt xde la asyik ngn gadjet je..
nk dia play around.. mix ngn other kids..
i wish la.. heeee :)


p.s : aku pon xtau sbnrnye motip.. tp nk tulis.. ok daaa~

2 comments:

Petak Bunga said...

anak jiran suka jgk kiss Luth.
selalu ckp..kecil2 ni boleh nk kiss baby..dah besar x leh.

amal salleh said...

hahahah tu la pasal~