ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Friday, February 21, 2014

Bento dan BF

assalammualaikum

pening nk masak ape..
thaqif ni nk ngempeng aje a skrg..
so pg td mls nk pk sgt..
pastu teringat plk ade mommy y buat telur pasta..
kat group bento y org join kat fb tu..

so pg td.. i try hehehe .. ni la rupa #bentothaqif arini ~

bentotahqif ~ telur pasta + weetamel +kurma
nak ke resepi tu?
resepi telur pasta love
telur sebijik 
carrot
tomato
pasta - rebus smpi lembut
campur semua..
pastu ltak acuan love tu.. goreng.. siap hahahha

smlm punya food xde pict.. smlm so'on sup~

oh ye i dihambat rasa xbes..
plug ku terputus
 putus akhirnya wayar plug ni ..
yup da bpe minggu ni mmg kena adjust2 wayar sbb diamcm nk putus da..
skali smlm.. putus tros hwaaaaaaaaaa T_T
tgk kat kdai xde plk nk bli.. g kdai y bli pump tu pon ckp xde adoiii~
on9? RM 45-49 huhuhuhu
korg ade idea mn nk crik tmpt nk bli aksesori breastpump yang murah?
nk bli plug n few aksesori yang lain..
perjalanan BF ku masih jauh.. jadi ku masih perlu pam hohoho ~
insyaALLAH :)

4 comments:

aznor ibrahim said...

ohh kita serupa laa..plug putus tp dah dapat ganti plug baru..keh3..beli kat kedai elektronik bese je..sementara nak beli tu pakai bateri..hehe

Petak Bunga said...

cuba bawak wayar tu kat keadai repair letrik ke. tgok kot2 dia leh sambung wayar tu.
boleh kot insyallah.

Mar Mansor said...

lah..sampai dah putis..mahal jugak yek harganye

amal salleh said...

aznor crik kat kdai letrik biasa? hee ok nnt try

bole e petak bunga? mcm xbole sbb dia ade getah.. xmcm plud letrik biasa tu.. tp nnt try la...

mahal jugak a bg ku ini mar hahhaha