ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, February 8, 2012

pullman, putrajaya



lokasi : Pullman , Putrajaya
jam : 8.30 - 9.30 am
kamera : D700
tema : postwed

tp pict blum dpt ;)

ngahahah actually..
berikutan gmbo y mcm tuuutttttt ms nikah hr tu...
kami dpt gantian..
outdoor sejam ngn owner tu sndri..
so kami pun ajkla family utk meriah kn event ni..

maka bawakla kamera sndri..

lokasi : Pullman, Putrajaya
jam : 9.30 - 11.45 am
kamera : D300s + D90
props : hubby + kak jit + me
tema : suke suki

ni pict dr kamera D90 ;)

juge ini ..


p.s: nk jadik model!....suami :))

.. cheQmOomOo ..

4 comments:

S.n.Fariza said...

comel. nk gmbar lg.
pullman best.

cheQmOomOo said...

blum dpt lg ..hehehe :p

.:shura shushi:. said...

Dear boleh ke ambil picture dekat Pullman? Hari tu ada member nak masuk dan tngkap gambar dekat situ TAPI tak boleh..

cheQmOomOo said...

kalu btol2 dlm pullman tu xsure la shura shushi.. tp klu kat tepi ni..bole je..dekat tasik n jeti dia ni..coz ms tu ade lg 4 kapel y lain pun amek gmbr ;)