ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, February 16, 2012

henbeg



hahaha tetibe la topik henbeg???
yup henbeg..
nape henbeg?? sbb xnk ckp psl jam :))

ok cenni..
kan skrg byk brg y imitate coach la..gucci la..lv la..
d&g la..ape lg??
bykla kn brand y mahal2 tu..
tp da di 'imitate'
ade y gred A , AA or AAA xtau lg brape A..
tp rege???huh cecah beratus gk..
kn? y gred tinggi sket..
mcm org bru tgk ni..
rege dkat 100..mak aihhhh...
tu bru gred A..

errr y bli original tu xkisah la..
ni y bli y x ori tp rege mahal..

compare ngan...

brand y femes gk tp xde la se gah mcm nama2 kat atas tu..
tp rege centu..lelebey kurang la..
100 or 100 plus..
tp original la..asli punye..
cuma brand xde la gempak gile..

stok
xde la org kagum bebeno..

tp mesti la mcm ade y suke design coach tu..
or juicy couture tu..

design y rege centu tp ori..
xde plk design centu..


kalu korg bli y mn e???huhuhu
sj je nk pendapat :p







rege same (atau lbey kurang)
















pilih y branded tp xori...

atau

pilih y ori tp xbranded

~ :: perempuan ::
~

















p.s: merapu je bile tgh gile shoping on9 ni :))

.. cheQmOomOo ..

6 comments:

Rilla said...

Yang ori tapi tak berapa branded macam Charles & Keith, Vincci or Roxy

cheQmOomOo said...

suke jgk c&k :D

bahIRAh said...

kena ukur baju di bdn sendiri..huhu..utk keje ira pakai handbag takde brand pun.hahaha! sb malas nak jaga.. tp kalau pegi wedding, ira pakai branded handbag..muahaha buruk perangai ;p

cheQmOomOo said...

huuhuhu koleksi..rsnye sumer pemouan pun ade :p

Reen Tart Nenas said...

comel nyer Suri!

saye? kalau takat tak bleh beli ori, memang saye takkan beli pun imitation. tak kesah la gred apa pun. sbb mcm tak best la bila nak pakai. wpun xde sapa kesah pun. tp diri saye sgt kesah kalau saye beli coach / guess tipu.

i rather beli original, tp beg yg xde la brand best2 sgt. tp still original. mcm pengkomen kat atas tu ckp. charles n keith pun ok apa, plus xde la mahal sgt.

serius ckp, penat jer designer tu cipta hangbag tu, pastu ada imitation.

tapi, terpulang pada citarasa masing2. ada org jenis tak kesah kan? :)

cheQmOomOo said...

huhu org ade gk bli klu murah hahaha mcm 10-20 hengget klu da beratus2 mmg prefer y xde brand tp ori kot..huhuhu