ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, January 10, 2012

order order



ni tablecenterpiece la konon..
hahaha buat few sbagai hiasan kat candybooth..
malangnye xde pun OP amek gmbo tu :'(

benci + sdey bile ingt..

lpas mjlis kazen mintak bunga ni..
sbb adik ipar dia nk kawen tema biru putih..
dia nk tnjuk kat adik dia..
segala hantaran y biru tu pun dia amek..
nk tunjuk..

then 3days back..
dia call..
nk this table centerpiece
nk pomander ball
nk hairclip utk kids juge..
huuu sempat ke?

mn nk buat bunga crepe..
mn nk jahit felt??
huhuhu mencabar ni..
doakan ye :D
hope smpt sbb wat utk weding zaza pun skejap je siap ;)

p.s: kenapa nk tunjuk kat orang lain kalu salah tu y buat org lain! %*#%@#$^

.. cheQmOomOo ..

2 comments:

Fariza said...

cntik :) pandai buat

cheQmOomOo said...

hehehehe mekasey fariza :)