ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, January 17, 2012

ally farah



weee berita basi..tau.. :p
tp nk post gk..
suke ally.. hahaha i mean minat la..
kate pun personaliti tb fofuler..
so minat kat dia..
dan dia nk kawen da :)
Alhamdulillah..
Ally ngn Farah..


ehh??? bukan farah fauzana la..
hahahaha teringat plk ms ni..
lawak gile.. org tgk kat tb ms ni..
sukeeee sbb mmg suke both of them ;)

nm wife ally ni farah lee..


waaa AF gitu..
amal faridah hahaha nk jugak :p

jom lyn gmbo..
ni 1stime tgk..
biasa tgk gmbo ni asing2..huhu
i loike farah ni..comel dan ayu je ;)


pastu gmbo ni plk..
sweeetttnyeee....


pastu td jln ke blog m2b.. dni..
jmp pict ni..alololo..suke a ally ni.. comel!


secocok!!!!
sepadan!!!
sesuai!!!
setuju!!!
hahahaha aku plk y ober :))

ape pun..tahniah for both of them ;)
barakallah..

p.s: sorry hubster ;p *HUGS*

.. cheQmOomOo ..

8 comments:

UyaRayza said...

muke lebih kurg..comel..sepadan jer..sukeeeee

cheQmOomOo said...

a'ah muke dekat2 same.. jodoh :)

aNNor said...

suka ally...dulu masa dia bertunang, serius rasa down, pastu bila dia putus terus rasa happy...hahahhaa...

cheQmOomOo said...

wuwuwuw tu la psl..
ape pun sgt suke mereka :)

~ NANA ~ said...

farah ni mmg lawa...dia kwn adik i & insyaAllah kalo xde aral mmg akan pegi wedding dia nnti...hehe

cheQmOomOo said...

bestttnyeeeee nk ikotttt hhahaha sila amek gmbo byk2 tau! nk tgk :p

nurayunni said...

semoga semuanye selamat..:)

cheQmOomOo said...

amin :)