ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, November 19, 2013

DIY mission

assalammualaikum..

ni entry sesaje..
as reminder kat diri sendiri..
kot la ade ms teluang sket hehehe
saya ade impian nk buat few stuff ni..
nk DIY ok..

bantal cincin
saya teringin nk buat bantal cincin ni..
untuk hantaran la kan ofcoz..
tp tula sat g buat nk buat ape kn?
tp comel kot.. sentimental value ni klu dpt buat..
sbb mcm menarik je. agak2 klu buat n sewakn.. ok ke?

baby outfit dengan design sendiri
pastu bila da ade ank ni..
mcm teringin plk nk crik bju plain..
pastu tulis kat atas bju tu..
bole tulis nm dia.. or ape2 y kt suke..
stylo kn? sbb unik la.. sorg je ade style cenggitu..

handbouquet dgb felt/brooch
hah ni klu buat pon ok sbb bole guna utk job..
hahhaa tp tula .. kena ade ms btol2.. n btol2 pk nk design cemane..
aritu mcm nk buat utk teha tp xsempat..
so klu sempat pasni bole la bg dia guna ms mjls.. kalau la kn hahahha

bantal deko felt
ni plk bantal hiasan dengan felt..
tp tringin nk buat.. eh da buat da utk seben y gmbo kamera..
y ni nk bunga.. haaa lbey kurang centu..
mcm bes.. xtau la.. tp teringin ..

tu antara y masuk list utk buat..
nk DIY semua tu.. tp bila?hahahahaha
thaqif pntang tgk benda y jarang dia tgk..
asyik nk pegang je.. pastu masuk mulut..
acane nk menjahit?? hahahha

tp insyaALLAH akn kugagahkn utk buat sdikit gift..
utk sape? utk ape??
hahaha tunggu laaa.. kot la rajin..
klu x.. biarlah rahsia kui kui kui

p.s: alasan byk.. pdahal klu nk bole je... veil teha tu.. siap je ponnnn hahaha :p

3 comments:

Didie Kamila said...

bantal deko felt tu mcm menarik je..bagus jugak idea tu..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

HUHUHU comel je tengok... nak DIY mcama2 ni, tapi masa macam tak izin je.. HEHEE

amal salleh said...

didie: aah.. comel kn? utk hiasan ..

shakira: b2b lg la byk semangat nk DIY kann hehehe