ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 22, 2011

PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography

Thanks to suhailary for tagging me in the ......

CARA2 PENYERTAAN MELALUI BLOG :

1 ) Buat satu entry berkaitan contest ni. ( CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography ) & letakkan banner contest di entry dan sidebar anda

2 ) Dalam entry tu, tulis SEBAB kenapa anda harus dipilih untuk menang PHOTOSHOOT PERCUMA ni. Dan juga, tulis TEMA dan shoot macam mana yang anda nak. Kalau ada contoh gambar lagi bagus. Contoh : Photoshoot couple, potrait, keluarga, kawan ataupun apa2 sahaja :)


3 ) Link kan blog ni dalam entry anda.


4 ) Diwajibkan follow blog ni untuk mendapat tahu updates terbaru tentang contest ni & kalau nak LIKE page Faridism Photography di SINI pun boleh :)


5 ) Tag minimum 3 orang kawan dan make sure kawan anda tahu yang dorang kena tag.


6 ) Tinggalkan link entry contest anda dalam komen dibawah. (click here)


SEBAB

tunang aritu...xde OP..
so?paham2 jela..gmbr y ade camane kn?
gmbr hantaran satu2 pun xde T_T
mini pelamin y xsebrape tu pun xde..
gmbr ngn en.tunang mmgla xde..
so mmg la xde proper pict y nk dguna nnt..
y nk wat bunting..nk wat TQ tag..
nk ltak kat guestbook booth.. T_T
so en.tunang ajk g outdoor..
tp sape nk amek gmbr..huh????
FARIDISM nk bg free..yeay2..
*eh perasan lbey..bru join..blum tau mnang ke x.. :p
fuhhfuuhh menang..amin~

TEMA

~in love mode~
nk y ade rumput2 cantik ngn awan y sgt menenangkan..
mcm pict dia ni..nmpk x..mcm tenang je..
tp ni pict solo..normal pempuan punye gmbr lg byk kn? :p


tp nk ade props y kalerful..nk bg ceria :D
ade gk wording y sweet2 tp romantik..
peh tu ade gk y cenni..sy pose..tp xdela daring cenni..
ngn en.tunang kunun amek gmbr..
bru nmpk mcm kena ngn personaliti kami..


tp nk gk pict y nmpk kami ni mesra..n hepi go lucky..
boleh jugak bler da ade kaitan ngn nature...
sgt sweet la cenni..adoi..sgt teringin..
yela..ala2 kat venice tu..manis kn???manis kan???
nk cenni..nak nak nak!!!


nk pict tu nnt...nmpk kami ni sooo in love *auuwwwww
wlupun xde peluk2 or pegang2 tgn..
blum sah la..hehehehe
nmpk kan kat dis guy.. sk lady tu ;)

nk amek gmbr centu la..sbb byk cr nk nmpk love kn?
ala ala *picture can tell* hehehe
so nk y xde la nk cuddle2..kate pun sopan :))
tp org bley tgk la dr gmbr tu y kami sdang berkasih sayang ..

~Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu
Pada yang punya cinta~


adoi..manisnye berangan :)

FARIDISM..buleh kn??? *wink2

mau TAG : asyikmaiburogu , dni & lyana

.. cheQmOomOo ..

6 comments:

Lyana MK said...

tq tag yana dear!!! good luck!

cheQmOomOo said...

goodluck kat yana juge ;)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

semoga berjaya....

(^^,)✿

cheQmOomOo said...

maceh kak yanie y tgh berdebar2 ;)

Farid Haron said...

Thanks sebab join :) nantikan keputusan bulan April ni okey ! gudluck :) huhu

cheQmOomOo said...

ngeee thanks juge sbb anjurkn GA..masey :)