ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Friday, February 11, 2011

Damia Amani

kazen sy da bersalin..kelmarin..
tp ade infection..so bby dlm nicu lg..
so xde a tgk lg..
tp ni mama & papa da post pict..
after few hours..hehehehe
sgt chubby!!merah n sembab..
papa dia ckp muke da lain da skrg..tp xdpt tgk lg..


tp y jd kemusykilan skrg ni..
nk bg ape e kat damia???
adoi..mama dia kaki shopping..
so mcm xtau a ape y mama dia blum bli..
sbb ni cousin y rapat...
so thinkin' bout somethin special la..
for this little princess..hurmm ape e???
buleh tulung bg idea???
macehs!!!

..cheQmOomOo ..

5 comments:

~nFy~ said...

bg hndbag kew..haha

cheQmOomOo said...

beng a mkck ni!!!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

comel gebu nye....hehehe

(^^,)❤

dik..kamo kena pi tgk kat kedai jual barang2 baby
baru dapat idea....ehehhe sana lagi bnyk benda leh tgk...

E.d.Y said...

kalau rajin kan, amek gambar dia masa kecik2 ni, pastu buatkan album gambar tuk dia..mesti sweet giler

cheQmOomOo said...

kak yanie:da tgk sbelum ni, tp sumer brg mcm da ade je..sbb mama dia ni, bli brg dia bgtau sy..

edy:wah!!!!ye..idea y sgt bernas (trus sms en.tunang)...*ketawa jahat*