ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, October 8, 2013

Jadilah Orang Yang Paling Bahagia

assalammualaikum..

heee saya dapat adiah td..
gdex anta kan adiah dari shakira :)
kan ade menang pantun tu..
hehehehehe
saya dapat buku..
Alhamdulillah.. lama jugak rsnya tak bli buku ni..
dapat plk buku y bes ni..

566 Kata-Kata Hikmah
Jadilah Orang yang Paling Bahagia
tulisan Dr Aid bin Abdullah Al Qarni

rezki ummi thaqif :)
 insyaALLAH nnt org share kata-kata hikmah ni :)

bahagia je tgk buku ni td..
hehehe sbb org suka gak quote2 bes ni hehehehhe

ape pun.. saya memang bahagia :)
Alhamdulillah... terima kasih ALLAH :)
saya masih dapat menyusukan si jantung hati :)
harini da 8m plus plus..
harap2 ALLAH terus beri rezki smpi dia 2 tahun :)

rezki thaqif :)


ya ALLAH murahkan rezki ibu yang menyusukan anaknya..
kerana insyaALLAH ALLAH lebih tau apa yang terbaik buat hamba-Nya..

p.s: sedey bc berita baby 7m y nyawa ikan sebab kena tinggal parents tu.. ya ALLAH jauhi kami dari segala yang buruk .. 




2 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

alhamdullillah yeah! dah sampai.. hehe hope akak suka.. and jadikan manfaat hidup bersama..amin.. :)

amal salleh said...

sukeeee :)
heee maseyy..
insyaALLAH nnt share quote y bes2 :)