ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Friday, May 31, 2013

cemburu

assalammualaikum..

cerita pasal cemburu..
sape xpenah rs cemburu kn?
huhu ntah la..plik btol..
cemburu seorang isteri..
cemburu seorang ibu..
cemburu seorang ank..
cemburu seorang adik..
cemburu seorang kawan..
cemburu seorang makcik..
cemburu seorang sedare..
cemburu seorang manusia..
cemburu seorang hamba..
cemburu seorang ape lagi???
byk kn??luasnye definisi cemburu ni..

subhanallah..kalau cemburu y elok xpe..
ni kdg2 cemburu y mnunjukkan kt ni xpnah bersyukur..
ya ALLAH..betulla kn..
manusia xde y sempurna..
jd kenapa nk cemburukan pelangi org lain..
sbb kt nmpk pelangi tu dekat org lain..
pdahal..org lain tgk pelangi tu kat atas kepala kita..



 p.s: cemburu thaqif batuk..bg ummi la batuk tu syg...

.. cheQmOomOo ..

2 comments:

nurul harnani said...

nanie pun tak faham, kenapa ada org cemburu dgn nanie dan serang blog dengan macam2 komen.

p/s tetiba nak luahkan ati, sbb entry kena dgn jiwa :)

cheQmOomOo said...

nh: amboii siap seranggg??plik jeee..mb fikiran tgh dkuasai amarah kot..huhuhu