ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Monday, January 7, 2013

weken ibu mengandung :))

assalammualaikum..

hehhehe entry nk citer ape sy buat weken tu..
kami xkuar sgt pun weken tu..hahaha bermalas2an di rumah..
pg tu xbuat ape sgt pon..seben wat bekpes..
basuh baju kje+bju tdo..
pastu mlm tu g psar mlm..nk bli brg dapur..
as usual bler bli brg dapo..mmg seben eksaited..
byk hokeh kami bli..muahahaha
maka pasni kami akn mkn kat umh byk la kot..
sbb da burink asyik mkn luar je ms renovate tu..
tp mlm tu xdela msk..xlarat mokcik..
so bli apam balik+putu mayam..
mmg sk bli kat diorg  ni..isi apam byk! sedap~
pastu g warta bli brg lg..mcm sos+susu etc..
blik tu akk ajk lpak putrajaya..tp xlarat..
so blik..tgk la wedding apex+liuney *mahap klu slh eja*

ahad plk myturn msk bekpes..
pastu lpas mkn..kami kemas brg dlm kotak..
to let go
ni la y kami da masukkan dlm kotak nk bg kat org huhuhu..byk juge~
pastu sy pun mule kn sesi mendobi brg2 sndri sbb nk pack msuk dlm beg..
kain batik + stokin etc..juge sket brg baby..bedung n napkin~

napkin pureen bercorak
xtau a napkin ni murah ke x..tp amek je aritu sbb nk cepat..

fabulous mom nursing bra - bra extension - washable pad autumz
 extension ni mahal ok ..rm4.90..y lain2 tu ok kot..


da msuk brg dlm beg ibu untuk ke sepital :


1.pad tu satu bkas trus sbb member ckp dia bwk 1 bkas..
pad pelekat
2.y kecik2 tu huhuh~
3.kain batik
4.bengkung zip
5.sweater
6.socks
7.baju sepasang (pki ms nk kuar spital)

y rsnye perlu tp blum masuk
8.toiletries
9.towel
10.tisu

ade ape2 lg x?

heheh selesai memasukkan sumer ni..
saya menolong seben masak..
hahah buat air asam je pun..sbb seben nk bakar ikan..
perap dr mlm td..sbb nk rasmikan grillpan baru :)

haji ismail group punye produk
seben ckp best pan ni..huhuh wlupun besar..
sbb konon nk y besar :))
tp seben ckp size dia da ok..berat wooo~
lunch n dinner by hubby~
lunch ikan bakar n air asam..
dinner plk bajet omputih..ayam bakar n sayur2 tu..
yummeh..masey abg :)

pastu kami pun konon nk tgk ajl..
tp tgk xtgk jela..
wife sbuk main hp..seben plk sibuk belek katalog..

katalog 2012-2013

isteri tersenyum lebar la..
bile suami da mula pilih itu ini..
means ade harapan la nk mkn meatball n karipap :))

p.s: iron pun da pki hehehe 2 minggu punye bju siap iron da :p

.. cheQmOomOo ..

2 comments:

StrewberiManis =) said...

beg ibu tu, jgn lupe masukkan

1) buku merah yg monthly check up

2) panties digalakkan bawak banyak. Advisable yg pakai buang tu sbb awal2 deliver, darah banyak. Kalau sayang panties, baik beli yg pakai buang punye. Hehe

3)massage oil (kot2 lenguh ke hape ke)

4) plastic beg (nak letak uri ke, & hape2 rasa perlu :P)

5) kurma & air zam2/selusuh

ok, ni jela kot. Yg lain2 dah lengkap.

EDD bila? :)

cheQmOomOo said...

hooo yela..byk lg ropenye...ngeee ok ok noted :)

p.s: mmg bli y disposable punye ;)

due 10/2 :)kamu?