ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Friday, May 11, 2012

err..apekah?



..
 

while waiting driver sbb kena hantar doc..

" amal..muka makin bersih la lpas kawen"
pegang muka..ade je benjol2 kecik..
" pakai ape? "
" xde pakai ape pon.."
"eh jgn la tipu..nnt ALLAH bg jerawat baru tau "
~speechless~ sbb dia wat muke serius je..
ok..fine baru  bli garnier light ni *tpengaruh sbb lisa jd duta la ni hahahaha*..facial wash dia..
tp baru pki 3 hari..xkn kot ade kesan?? so xkn nk bgtau..

"sy pki garnier light 3 hari je nmpak kesan dah ye kak? bagus btol produk ni.." <-- tangan ke bahu, mata ke atas hahahahah

xkn kot kn?
lgpun org pki malam je kot..
tu pun gosok je lbey kurang..

y menjadi persoalan di hati..
perluke menyumpah centu??
adoi.. T_T
siyes mcm tkedu ms tu huhuhu



.. cheQmOomOo ..

8 comments:

Asfiza Sharifuddin said...

as pun pakai produk garnier light dah lebih setahun. alhamdulillah..jerawat susah nak naik kat muka..kalau pakai krim malam dia lagi best :)

cheQmOomOo said...

yeke??waaa org pun bru try so xtau sgt psl produk2 dia..nnt org try tgk night cream tu..tQ as :)

Asfiza Sharifuddin said...

boleh dikatakan semua produk dia bagus. as skrg pakai pencuci muka yg brightening scrub wash, krim siang, milky whitening dew dgn bb cream dia..

cheQmOomOo said...

scrub?klu muka takot sakit sbb kulit nipis..whitening sgt pun takot sbb akk ckp jgn pki huhuhu tp bb cream dia mmg mcm menarik hehehe

Farhana IezAna said...

dl pn sy pkai garnier produk,tp still ada bintik2 hitam dan liang pori beasr.then warna kulit xsekata..lepas pakai auramaya lebih cantik..hihi meh la try auramaya pulak..confirm puas hati..

cheQmOomOo said...

auramaya?huhu xtau :)

Farhana IezAna said...

nk tau psl auramaya boleh tgk blog@fb sy..hihi

cheQmOomOo said...

fb opis block..tp da tgk da blog td huhuh :)