ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 14, 2012

naturactor



korg pnah dgr brand ni ?
hurmm baru2 ni akk kate dia pki ni..
elok dia ckp..best..

haaa cenni la benda ni..
size mcm apam polkadot hehehe
comel gk..cuma akk org ckp kena pki wet sponge..
mcm foundation kn?
tp dia ckp da mcm bedak..
so xpyh pki bedak da..
yeke??



dia ckp ade 3kaler je..ceh..mls nk layan la tu..
padahal ade je kaler2 lain ni..
huhuhu foundation ke bedak ni??
anyone?

testimoni


p.s: lpas kawen mcm rajin plk nk cntik2 :p *cantikke?? mata ke atas tangan ke bahu*

.. cheQmOomOo ..



2 comments:

Hunny Kitty said...

mmg bagus product nih...sebab leh cover parut n blemish ngan jayanya..tu hari masa kawen my MUA pakai jugak ni untuk makeover my hubby..kesannya?? SUPERB!! sampai ai pun beli jugak last2 product nih......kalao rajin p baca entry ai yg pasal makeover my hubby tuh kat sini :

http://dia-honey.blogspot.com/2011/05/magik.html

cheQmOomOo said...

a'ah ade tgk entry ni..huhu bagus e? dia mcm bdak or foundation?