ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Friday, November 4, 2011

kasut nikah

huh mmg gedik aku ni..
*dok bc review bbf psl kasut la ni..*
actually da bli da kasut putih..
konon nk utk nikah..tp dia xde tali belakang..
depan je..so tetibe rs cam xbes..
so mcm gegedik nk bli lain..
sempat x eh??lg smingu je ni..


mcm cun2 plk kasut kat gavy ni..
nk g jln tar la blik ni..


suke gk ade batu2 cenni..
tp mcm lpas tu xpki da..
klu bley nk y bley pki pastu..


pnah tgk kasut cenni..tutup pnuh n putih..
ade plk y ckp mcm nurse.. T_T


klu dpt wedgie pun menarik..kmpem xpenat..


org nk y xtinggi sgt..penat klu tinggi sgt..
pastu klu bley nk kilat2 sket..huhuh

haaaaaaaa nk kasut cam atas ni..cuma material kain ni..
mcm takot xtahan..tp cantik..
atas tu bley ltak brooch kn :)

p.s: nk cri y murah n cantik :p

.. cheQmOomOo ..



5 comments:

Asfiza said...

as suka yang mcm nurse tu..lawa lah..:)

K.I.N.A said...

kina suka yang gavy tak tutup tu..tp asyraf cakap baju kina sesuai bertutup..ikut je kata pakar..

tapi kina beli 1 yang tak bertutup warna hitam dari gavy utk ibu kina..cantik..mcm nak rembat balik..hahaha..

semoga berjumpa kasut nikah idaman hati ya!

cheQmOomOo said...

org pun sk tau asfiza..tp en.tunang mcm xbekenan..huhu

cheQmOomOo said...

huuu tula..tgk kina punye post la ni :)) tu y rs mcm besnye gavy..tp da lm xg..
huhu smingu je lg..xtau smpt ke x..

cik yaya said...

kasut saya no 1!hakhak