ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, September 14, 2011

nk tips..

rmi sgt da ni..
kate muke xbermaya..
aiyoookkk xde seri ke daku nnt??
mcm sakit..n xckup vitamin..


nk tips bg naik seri n muka nmpk bermaya!!!!
tulun2..ms smakin singkat..
nk y berkesan.. :)
raden si puan kitty kate:
tdo ckup, minum byk n cuci muka ngn air ais..

lg???

p.s: wuuuuu stress!!

.. cheQmOomOo ..

10 comments:

~ NANA ~ said...

yup tdo kna cukup...mkn buah2 n sayur byk2...n jgn lupa sentiasa amil wudhu' (eceh bg nasihat mcm org alim je...kekeke) :)

cheQmOomOo said...

huhuhu masey nana...risau gler da ni..
p.s:xmkn sayur :p

cheQmOomOo said...
This comment has been removed by the author.
aNNor said...

if rajin, ambik air basuhan beras yg ke-2 tu..basuh muka. Then, if guna air ramasan daun sireh pon boleh untuk naik kan seri muka... ;)

cheQmOomOo said...

huuu air basuhan ke-2 e?..air sireh??huuu pahit x? :p

Zainur said...

tenang2kan diri dengan ayat2 Allah atau zikrullah...mungkin sebab stress sgt kot jd nampak lesu... Luangkan masa buat sesuatu yg menenagkan jiwa...dan jgn lupa bersenam! Hehehe....utk kecergasan tubuh

Wanita2u said...

Salam mesra. :)
Kak Fash nak ajak join giveaway dari Wanita2u. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Main website : www.wanita2u.com

cheQmOomOo said...

zainur: insyALLAH mekasey :).. *tp exercise tu berat sket :))

anaztasias nora aira said...

minum innershine dear ekekeke :)

cheQmOomOo said...

huhuhuhu :p