ya ALLAH rahmatilah kami di dunia dan akhirat Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, July 7, 2011

sekali lagi

mlm td tgk citer ni.. kalau ada jodoh kita jumpa lagi..
hurmm the HEROIN of the day ;) comel je si kecik ni.. nk tolong mama dia.. huhuhu gelabah pak haris ms ni :D mama marah amy sbb merayau~ wuuuu sdey ms ni T_T
comot :p
"mama boleh jadi nenek kalau mama nak main skali "


p.s: sekali lagi peluang diperlukan utk tahu kebenaran..dan satu lagi peluang akan dtg utk bina kebahagiaan ;)

.. cheQmoOmOo ..

10 comments:

UyaRayza said...

review2 hehehe..tgk mcm best jer cite nie hehe

~ NANA ~ said...

cantik2 pulak dress lisa dlm cite ni...hehe

cheQmOomOo said...

uya: heheheh nk ke?

nana: ;)

fiqrahanggun_65@yahoo.com said...

berita baik untuk bakal pengantin di luar sana!!!
butik pengantin fiqrah anggun menyediakan khidmat perkahwinan yang berpatutan!lawati blog kami http://fiqrahanggun.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut tentang pakej2 yang disediakan!

cheQmOomOo said...

:)

Hana said...

huu..tingin nak tgk cite nih.blm ada kesempatan :(

cheQmOomOo said...

tgklaaa..best !!!!

zimie said...

suka mia.comelsssss sgt.geram! best eh cite ni.ok2 nanti nak p tengok (kalau ada masa) hehe

cheQmOomOo said...

ngeee comel..hahaha nnt tgk e suwit!

Cik Wani said...

best!!!

btw jom komen link entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)